Verschillende soorten huisvloeren en hun nadelen

Vrijwel elk huisvloermodel heeft dezelfde vorm en kleur. De vloer van het huis of een andere kamer moet een keramische vloer hebben of gewoon een gewone beton cire vloer. Het gebruik van keramiek vereist niet alleen experts in het gebouw, maar soms zal het keramiek ook sterkte ervaren en na verloop van tijd vaak barsten of afbrokkelen. Ondertussen zullen vloeren met gewone vloeren er bleek uitzien omdat de basiskleur van beton donker is. Daarnaast zal het erg moeilijk zijn om de vlekken die op een gewone betonnen vloer vallen te verwijderen.

Hoe creëer je een andere vloer en innovatie op de vloer?

Betonnen vloer is een alternatief om uw vloeratmosfeer anders te maken dan de andere. Deze vloer wordt meestal gemaakt door eerst een ijzeren frame op de vloer te maken en vervolgens beton over het frame te gieten totdat het beton alle ijzeren frames bedekt. Het is omdat beton sterk is in kwaliteit maar zwak in termen van treksterkte. Dit werk vereist veel beton en ijzeren platen om het frame te maken. Het is best lastig om daar aan te werken, waardoor mensen liever keramiek op de vloer gebruiken.

Oplossingen om vloeren mooier en duurzamer te maken

Met beton cire maak je heel eenvoudig een betonstuc vloer. Je hebt niet veel materialen nodig, maar je kunt een duurzame kwaliteitsvloer krijgen met een verscheidenheid aan kleuren. Beton cire kan op alle vloeren worden toegepast, of het nu de vloer van de familiekamer, keuken, woonkamer, badkamer of vloer in een andere kamer is. Naast slijtvast is dit soort vloer ook heel makkelijk schoon te maken als er vlekken op de vloer komen. Door simpelweg een vochtige doek te gebruiken, zal de vlek verdwijnen. Daarnaast is het ook nog eens duurzaam en vervaagt het niet snel.

Beton cire is niet alleen een duurzame en makkelijk te onderhouden vloer, maar ook een nieuwe trend waarmee jij voorop kan lopen. Beton cire kan eenvoudig worden aangebracht in verschillende patronen en texturen, waardoor de vloer een unieke uitstraling krijgt. Met beton cire kan je een vloer naadloos over laten gaan van de ene ruimte naar de andere. Dit geeft een egaal en rustgevende sfeer in het huis. Hierdoor kan je andere materialen zoals hout en steen en eventuele meubels er meer uit laten springen.