Garandeer continuïteit in bouw en infrastructuur met Kontent Structures

Bouw en infrastructuur is precies die bedrijfstak waarin weersomstandigheden van grote invloed zijn op de continuïteit van het werk waardoor deadlines per definitie onder hoge druk staan, een druk die toch al groot is door nog een flink aantal andere factoren. Hoe prettig is het dan een van die onzekerheden te kunnen indammen door passende maatregelen te nemen. Continuïteit te waarborgen, zodat het niet uitmaakt of het regent, sneeuwt, of dat de zon te fel schijnt. Bouw en infrastructuur kan ook baat hebben bij de opslag van materialen ter plaatse, of het stallen van voertuigen wanneer die niet direct productief zijn. Binnen deze bedrijfstak zijn er legio momenten waarop het gebruik van een tent van Kontent Structures, in welke hoedanigheid dan ook, niet alleen handig, maar eigenlijk zelfs noodzakelijk is.

Voor elk doel een ander type constructie

Werktenten van Kontent Structures worden als overspanning op bouwplaats zelf opgezet. U kunt daarbij denken aan grotere projecten die als het ware worden ingepakt, zoals bijvoorbeeld het insluiten van een brug, gebouw of delen van spoorwegen waardoor er bij het werken aan deze projecten geen hinder meer is van weersinvloeden. Zowel leidinggevenden als werknemers vinden er een beschutte, droge en veilige werkplek. Een werktent gebruikt bij de bouw en infrastructuur heeft altijd een vrije overspanning en er zijn geen scheerlijnen in of buiten de tent die het werken beïnvloeden.

Doorwerktenten

Doorwerktenten zijn speciale tenten die aan elke situatie aangepast kunnen worden en zo in een droge, veilige en warme werkomgeving voorzien. Het zijn noodoplossingen die op het laatste moment in hoog tempo ingezet kunnen worden waardoor geen extra vertragingen ontstaan en continuïteit op een verantwoorde manier gewaarborgd is. Tijdens de werkzaamheden is het mogelijk deze tenten van Kontent Structures op relatief eenvoudig wijze aan te laten sluiten bij de veranderende eisen binnen het werk in de bouw en infrastructuur. 

Renovatietenten

Renovatietenten zijn vaak aluminium constructies die niet zelden met een kraan over de werkzaamheden heen gezet kunnen worden. Binnen de bouw en infrastructuur wordt van deze tenten vaak gebruik gemaakt, zodat werknemers hun werk veilig uit kunnen voeren en het materiaal waarmee gewerkt wordt droog en veilig blijft. Handig is dat de constructie op het bouwterrein met u mee kan bewegen door de tent eenvoudig naar een andere locatie over te brengen.

Lastenten

Lastenten zijn werktenten binnen de bouw en infrastructuur die uit verschillende formaten samengesteld worden. Zo kunt u op maat gemaakte werktenten laten opstellen. Constructies die exact die bescherming bieden op precies de goede plekken waar ze het meest nuttig zijn. De mogelijkheden zijn in principe zo goed als eindeloos met uitersten in maatvoering. Zo zijn breedtes van twee en een half tot vijftig meter mogelijk, is de lengte schier oneindig zolang er segmenten van vijf meter gebruikt kunnen worden en kunt u kiezen uit wandhoogten van twee en een half tot vier meter. Deze afmetingen bepalen de uiteindelijke nokhoogte.

Tenten van Kontent Structures zijn flexibel en snel op te bouwen, af te breken, in zijn totaliteit te verhuizen of compleet te plaatsen. Met deze kenmerken komen de tenten meer dan honderd procent tegemoet aan de strenge eisen en voorwaarden binnen de bouw en infrastructuur.