Belangrijkste redenen om een laminaatvloer te kopen

Wanneer je een huis gaat bouwen of renoveren, is de keuze van de vloer een van de belangrijkste punten. De keuze van een product dat bij de inrichting van het huis past en dat gemakkelijk schoon te maken is, naast een goede duurzaamheid, zijn punten waarmee bij de aankoop rekening wordt gehouden.

Denkend aan degenen die van vloer willen veranderen, stellen wij de laminaatvloeren voor als een geweldige oplossing. Zeer praktisch, ze kunnen overal worden geplaatst waar een droge ruimte is (met uitzondering van vochtbestendige vloeren, die kunnen worden geplaatst in keukens en badkamers).

Ideaal voor slaapkamers en woonkamers, kantoren, vergaderzalen, winkels. Bekijk hieronder enkele van de belangrijkste redenen om laminaatvloeren in jouw huis te gebruiken.

1. Grote verscheidenheid aan kleuren

Een van de attracties van laminaatvloeren is het kleurengamma. Met dit vloermodel kunt je de juiste kleur kiezen die past bij de kamer, de meubels of andere decoratie-elementen.

Je kunt bijvoorbeeld meer discrete tinten mengen met andere, sterkere tinten om effecten te creëren in kamers, waardoor ze jouw persoonlijkheid uitstralen.

Wilt je jouw huis moderner, of klassieker, of juist alles door elkaar, dan is daar allemaal een mogelijkheid voor.

2. Gemak van schoonmaken

Het schoonmaken van laminaatvloeren is heel eenvoudig, met slechts een bezem en een vochtige doek is jouw huis schoon en geurig. Of voor wie meer oog heeft voor detail, kan een stofzuiger een geweldige bondgenoot zijn.

Voor je die moe thuiskomt van het werk, zal het schoonmaken van die vloer geen probleem zijn!

Door jouw bedrijf schoon te houden, zullen de productiekosten zeer laag zijn, en zal jouw bedrijf altijd mooi en aangenaam zijn om in te vertoeven.

3. Zeer hoge duurzaamheid en weerstand

Laminaatvloeren hebben een uitstekende kwaliteit, met producten die minstens 20 jaar kunnen meegaan als ze goed worden onderhouden. Het is een materiaal met weerstand dat kan worden gebruikt op plaatsen met weinig verkeer, of zelfs in een kantoor waar 300 mensen werken, met zeer veel verkeer.

Maar opgelet, let op het geschikte product voor jouw omgeving, leg geen residentiële vloer in een bedrijf, want de vloer zal niet bestand zijn tegen het verkeer.

4. Thermische isolator

De laminaatvloer wordt meer aangegeven, niet alleen vanwege zijn veelzijdigheid en de verschillende soorten die er zijn, maar ook omdat het een warmte-isolator is. Als de temperatuur daalt, koelt de vloer niet af, en als de temperatuur stijgt, warmt de vloer niet op. Dus het is geweldig voor de zomer, en voor de winter!

Voor wie de gewoonte heeft om blootsvoets door het huis te lopen, is een laminaatvloer ideaal!

Bron: 123verbouwen